Удружење „Загрљај“ прославило своју славу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Удружење „Загрљај“ прославило своју славу
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
18.07.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Празник Светог Козме и Дамјана – Врачеви, тринаесту годину за редом се обележава као слава у Удружењу „Загрљај“ из Тополе,

које окупља децу са сметњама у развоју, њихове породице и сараднике.

Сечење славског колача обавио је Преосвећени Владика Шумадијски Господин Јован, са свештеницима тополске цркве. Свечаном и узвишеном чину сечења колача поред чланова Удружења присуствовали су и бројни гости, сарадници и пријатељи Удружења. Овај важан дан за Удружење својим присуством увеличали су и председник Скупштине општине Топола Драган Јовановић и председник општине Топола Драган Живановић.

Након тога Владика је одржао пригодну беседу и честитао члановима Удружења славу. За чланове удружења разговор као и присуство Владике је несвакидашње искуство.

Председница удружења Славица Ђурић Павловић захвалила се Владики на изузетној части и радости коју је својим доласком указао Удружењу на овај свети дан.

„Да слава протекне у духу православља, вере и традиције постарао се свештеник Александар Петровић, који нам је много помогао у организацији славе а поред њега захвалност дугујемо и нашим члановимна који су учествовали у припремама, овог за нас, веома важног дана, који су својим трудом и залагањем у част славе организовали  трпезу љубави за све присутне госте“, рекла је за ТопПрес председница Удружења.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.005 посета
Тренутно на сајту: 326 посетилац(a)