Чачански социјалсти кренули у предизборну трку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачански социјалсти кренули у предизборну трку
Trenutno na sajtu: 555       |       Podeli:
16.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Састанак Моравичког округа СПС одржан је јуче у Чачку са циљем организационих припрема пред предстојеће парламентарне и локалне изборе.

Председник Градског одбора Немања Трнавац рекао је да је свако добио јасну улоги и задатке за наредни период. „Ја ћу бити тај који ће поднети и смем да поднесем на следећим изборима одговорност за изборни резултат какав год он био. Као неко ко верује само у рад, знам да ће резултат бити одличан и да ће социјалисти имати у Чачку јасне позиције на којима ће се налазити и помагати суграђанима”, казао је Трнавац.

Нови потпредседник Главног одбора СПС Ђорђе Милићевић задужен за западну Србију рекао је да ће се на предизборним листама, наћи млади људи који ће бити подржани мудрошћу и искуством.

„Од данас нема разлога да неко куца на врата СПС јер су она широм отворена за све које деле нашу идеологију и вредности. Сматрамо и да ако је изборна кампања у Србији не сме све да стане, свако треба да ради посао за који је преузео одговорност, а када дође тренутак за то грађани ће се определити коме ће дати своје поверење. На парламентарој листи наступићемо са нашим предизборним коалиционим партнерима из Јединствене Србије, то је најдуговечнија коалиција на политичкој сцени државе. Задовољни смо резултатима које смо и са нашими партнерима из СНС остварили на нивоу републике протеклих седам година, а задовољни смо и резултатима у граду Чачку”, истакао је Милићевић додајући да ће се направити јасна прерасподела одговорности на сваком локалном нивоу, а ко ће какву функцију обављати унутар странке видеће се после избора и зависиће од изборних резултата.

Рајко Баралић који је после дужег времена поново у ГрО СПС, као један од претходних председника и искусни социјалиста даће пуну подршку у раду одбора.

„Нисам кандидат, али ред је да ми који смо некада били овде, на основу поверења социјалиста у Чачку, и радили разне одговорне послове у странци и држави, помогнемо у кампањи. Ово је искрена политичка породица, овде се људи не расипају, ми смо њени промотери и сигуран сам да највећи број људи који су подржавали СПС може да анимира и друге и то ће бити наш задатак у наредном периоду”, казао је Баралић.

Вељко Неговановић осврнуо се на ситуацију од пре две године када је одлуком ИО Главног одбора распуштен ГрО у Чачку, а након тога убрзо донета и одлука да се распусте и месне организације.

„У таквим ситуацијама дође између чланова, симпатизера до неразумевања, незадовољства што је потпуно нормално. У таквим околностима функционисање одбора у Чачку је отежано и зато је наша обавеза пред изборе да покушамо до краја да то превазиђемо и да нашим члановима и симпатизерима саопштимо да сви морамо да прихватимо такву одлуку, да ништа није урађено на брзину, без детаљне анализе. Свако, без обзира на какавој се функцији налази у овом тренутку мора да да свој максимум, да СПС постигне још бољи резултат него што је био пре четири године”, истакао је Неговановић.

Снежана Богосављевић Бошковић рекла је да се СПС са пуно оптимизма и ентузијазма припрема за предстојеће параламентаре и локалне изборе.

„Припреме су кренуле још од завршетка претходних избора, и зато кажем да смо ми увек спремни за политичку утакмицу. Позивамо наше чланство на јединство и на посвећеност у спровођењу будућух страначких и оних других бирачких радња. Наш циљ је да у наредном периоду нашим грађанима пренесемо информације о резултатима нашег рада али да их упознамо са правцима нашег будућег деловања пре свега бољег животног стандарда и унапређења квалитета живота. Мишљења сам да ће избори бити тешки, поготову у Чачку, јер град има изузетно тешку и динамичну политичку историју. И данас овде има више политичких опција него у многим другим градовима и општинама у земљи, тако да ће политичка утакмица бити тешка на овом терену”, рекла је Богосављевић Бошковић додајући да очекује и у овако тешким условима да СПС постигне добре резултате.

Иначе, на седници Главног одбора СПС изабрани су органи партије. Градски одбор СПС Чачак у овом новом избору има два представника, на месту члана Председништва СПС је Снежана Богосављевић Бошковић и у Извршном одбору ГО је Вељко Неговановић. Такође је донета одлука да се потврђује мандат Градског одбора СПС у Чачку, односно да ће на челу СПС у Чачку бити председник Немања Трнавац уједно и члан Главног одбора СПС.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.411.553 посета
Тренутно на сајту: 556 посетилац(a)