Нестао оригинални документ Дејтонског споразума 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нестао оригинални документ Дејтонског споразума
Trenutno na sajtu: 498       |       Podeli:
17.08.2017 | 0 коментар(а)



Полиција истражује шта се догодило са оригиналним документом Дејтонског споразума у Србији,

ко је крив за његов нестанак и да ли иза свега стоји немар или можда намера, пише Српски телеграф.

Лист се позива на извор из полиције који је рекао да се ради о документу од државног значаја и да је важно све разјаснити.

Шеф дипломатије Ивица Дачић изјавио је пре два дана за тај лист да Србија нема оригинал Дејтонског споразума, а да је после 5. октобра 2000. године нестао и папир на којем је Ричарад Холбрук потписао да Американци никада неће признати независност Косова.

"Уништен и изгубљен је и оригинални примерак Дејтонског споразума", открио је за "Српски телеграф" Дачић, који је истраживао како су нестали споразуми који су за Србију и данас од кључне важности.

"Сви се праве блесави кад их питам, а незамисливо је да Србија нема сачуван примерак Дејтонског споразума. Сви Милошевићеви сарадници тврде, а његова секретарица се куне да је Милошевић звао и да јој је дао папир на коме је Холбрук, тадашњи главни преговарач између Запада и Србије и амерички изасланик, потписао Милошевићу (током преговора 1998. и 1999) да Америка никада неће признати независност Косова", каже Дачић.

Према његовим речима, тај папир је нестао, јер је све опљачкано.

"Нема ни тог папира, они су, бре, све опљачкали. Кад су хапсили Слобу, ништа није остало", навео је Дачић за "Српски телеграф".

Извор: Танјуг

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.450.760 посета
Тренутно на сајту: 498 посетилац(a)