Ускоро лицитација за продају РХ центра ,,Златар" 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Ускоро лицитација за продају РХ центра ,,Златар"
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
25.03.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Влада Србије преко ресорног Министарства за рад, запошљавање, борачка
РХ центар "Златар", фото: ГЗС

и социјална питања за око месец дана расписаће лицитацију за продају Специјалне болнице за лечење и рехабилитацију кардиоваскуларних обољења Златар на истоименој планини. Ову информацију потврдио је за “ПП Медију” први човек општине Радосав Васиљевић.

Он је казао да је локална самоуправа пронашла инвеститора који је спреман да уложи капитал у РХ центар Златар, и да га поново стави на здраве ноге.

"Напори локалне самоуправе да стави у функцију овај објекат напокон ће бити остварени. У питању је домаћи инвеститор који је у више наврата обилазио објекат и видео у каквом се стању он налази. Писмо о намерама са разрађеним бизнис планом заинтересовани купац је послао Влади Србије која ће најкасније за 40 дана расписати лицитацију за продају објекта", истакао је Васиљевић.

Некада носилац развоја здравственог туризма и општине Нова Варош РХ центар Златар, због нагомиланих обавеза, а касније и укидања кардиологије и свих здравствених услуга, не ради више од девет година. Објекат чији је власник ПИО фонд, располаже са 17.000 м2 корисне површине и 330 постеља, до пре једне деценије бележио је до 70.000 ноћења годишње, док је за четири деценије постојања у њему лечено више од 100.000 пацијената.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos rh centar zlatar licitacija prodaja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.357 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)