Дечија недеља у Тополи обележена низом активности 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Дечија недеља у Тополи обележена низом активности
Trenutno na sajtu: 288       |       Podeli:
12.10.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Завршена је још једна Дечја недеља, а слоган овогодишње манифестације гласио је: „Подељена срећа, два пута је већа“. Основна школа „Живко Томић“ у Доњој Шаторњи

као и претходних година, била је организатор многих занимљивих и веселих активности.

„Наши ученици су дане започињали јутарњом гимнастиком, били домаћини прослављеним одбојкашима. Имали смо част да у новоизграђеној фискултурној сали угостимо Угљешу Илића и Немању Радовића. Спортисти су били изузетно расположени за разговор и дружење са нашим ученицима. Све је протекло у лепом и веселом расположењу. Направљен је заједнички пано, посађено дрвеће. Ученици осмог разреда су посетили Средњу школу у Тополи и присуствовали извођењу представе ‘Сумњиво лице’. Као и сваке године, и ова Дечја недеља није могла да прође без традиционалног маскенбала. Њему се највише радују и у њему учествују ученици и родитељи, али и учитељи и наставници. По томе је наша школа постала препознатљива“, рекла је директорка Основне школе у Шаторњи Марија Обрадовић.

Маскенбал у школи, фото: ТопПрес

Последњи, пети дан дечје недеље био је посвећен  неговању сарадње и солидарности. У ту сврху организована је радионица која је имала за циљ дружење деце различитог узраста и различитих потреба.

"Дружење и заједничка активност доприносе учвршћивању толеранције и колегијалности међу ученицима, поштовању разлика и уважавању туђег мишљења. Радионица је реализована кроз сарадњу деце узраста од петог до осмог  разреда, чланова Вршњачког тима, Ученичког парламента и наставника грађанског васпитања“, каже директорка Марија.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Decja nedelja topola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.791.181 посета
Тренутно на сајту: 288 посетилац(a)