СНС Горњи Милановац: Појединци из претходног режима користили су свој положај за остварење личних интереса 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
СНС Горњи Милановац: Појединци из претходног режима користили су свој положај за остварење личних интереса
Trenutno na sajtu: 320       |       Podeli:
14.01.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Општински одбор СНС у Горњем Милановцу огласио се саопштењем за медије у којем истичу да је њихова странка

омогућила чврсте темеље за даљи развој општине и онемогућила повратак у прошлост у којој су појединци како кажу, користили општински буџет за задовољавање потреба само својих политичких истомишљеника.

У саопштењу се даље наводи:

“Најочигледнији пример је Милисав Мирковић који је путем незаконитих телефонских седница Општинског већа ( у Правилнику о раду Општинског већа не постоји одржавање телефонских седница) поделио вишемилионске износе буџетских средстава. Дуговања која је иза себе оставио, више од 100 милиона динара за изградњу Дома културе није нешто чиме би се требало дичити. Дуговања које је иза себе оставио по основу прекомерног запошљавања у Дому здравља више од 120 милиона динара и дуговања Апотеке од 67 милиона динара је такође нешто што није за похвалу. Проблем Норвешке куће је ставио под тепих искључиво због свог кадра, да се не би замерио са њим. Када је био моменат 2012. године да се покрене питање изградње приступне саобраћајнице и када су одборници СНС инсистирали на томе ништа није урађено. Изградња спорног пута у Прањамима и милионски судски трошкови који су дошли на наплату такође нису на време решени због свог кадра, да се не би замерио са њим. О задужењу општинског буџета у неком претходном периоду за 550 милиона и враћање истог не бисмо сада коментарисали. Одрицање од партије која му је омогућила све је доказ његових карактерних и моралних особина и поштења.

На срећу свих грађана општине Горњи Милановац, таква политика је политика прошлости.

Будућност су инвестиције које ће се реализовати у овој и наредним годинама. Комплетна реконструкција Опште болнице ( 1,5 милијарди динара), комплетна реконструкција ОШ „ Момчило Настасијевић“ у оквиру које је и централна кухиња чијом се изградњом трајно решава исхрана наших најмлађих суграђана као и решавање простора за Музичку школу (204 милиона динара). Само ове две инвестиције износе колико и буџет општине Горњи Милановац за 2019. годину што говори да Република улаже у нашу Општину више него што је Мирковић могао и да сања. Будућност су и старт уп центар за подстицај запошљавања младих, реконструкција два објекта Предшколске установе „Сунце“, уређење Ивичког потока, асфалтирање најважнијих саобраћајница у граду, приступна саобраћајница ауто путу, долазак страних инвеститора кроз отварање тровинских центара”, написано је у саопштењу информативне службе ОО СНС Горњи Милановац.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns milanovac stranke

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.136.247 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)