„Црне тачке” града Чачка 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
„Црне тачке” града Чачка
Trenutno na sajtu: 374       |       Podeli:
02.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - На подручју града Чачка налазе се четири ризичне зоне за возаче. Сви подаци МУП РС о документованим саобраћајним несрећама и незгодама,

у протеклих пет година, сажети су у интерактивну мапу на сајту Опсерваторија друштевних иновација. Обележаване су зоне у којима су се дешавале претежно теже незгоде (преко 50 одсто са повређеном или погинулом особом), и где се у кругу од 200 метара десило бар још десет.

Најкритичнија деоница града на Морави је кружни ток код кафане „Цар Лазар” и почетак улице др Драгише Мишовић. Према подацима ту је забележено 46 удеса, где је повређено 29 лица а једна особа је изгубила живот.

Друга „црна тачка” је обилазници од Чачка ка Ужицу и то део од бензинске пумпе „Лаки” до моста на Морави. Овде је забележено чак три пута мање незгода. У 14 удеса, повређено је девет лица док је погинуло једно.

Чачани би требало да буду обазриви на делу улице Драгише Мишовић, од болнице ка Плавој хали, јер је то управо трећа саобраћајна деоница великог ризика.

Необезбеђен прелаз на обилазници око Чачка ка насељу Бељина је четврта „црна тачка”.

Иначе, на територији града Чачка од 2015. године до данас догодила су се 1.702 саобраћајне незгоде. Највише удеса било је 2017. и то 488, а само 80 било је 2015. По подацима, месец у којем се догоди највише удеса је август, а по статистици временски интервал у којем најчешће долази до удеса је између 15:00 и 18:00 часова.

РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.367.137 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)