Штрајк глађу у Пријепољу: Зиндовић пребацује одговорност, Мицановић не одустаје, најављен протест подршке 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Штрајк глађу у Пријепољу: Зиндовић пребацује одговорност, Мицановић не одустаје, најављен протест подршке
Trenutno na sajtu: 536       |       Podeli:
09.05.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Адис Мицановић већ други дан штрајкује глађу испред зграде општине Пријепоље.

Иако штрајкује испод самог прозора канцеларије председника општине, како каже још увек му се нико од надлежних није обратио.

“Пролазили су поред мене и председик општине, председница Скупштине, чланови Већа, али нико ме није ни погледао. Једино је дошла комунална инспекција, али да би ми уклонили шатор испод ког сам био, тако да ћу ноћ провести под ведрим небом. Стање ми се погоршало, долазила је и Хитна помоћ, али ја нећу одустати док ми се неко не обрати”, изјавио Мицановић за Глас западне Србије.

Зиндовић избегава новинаре

 

Председник општине Пријепоље, Драгољуб Зиндовић и поред више наших покушаја да са њим ступимо у контакт, остао је недоступан за информацију. СМС поруком нас је упутио на чланове Општинског већа, Кајевића и Жунића, као одговорне и задужене за спорт.

До овог тренутка нисмо добили никакав одговор од председника општине.

Просто је неверватно да председник општине под чијим прозором штрајкује глађу један спортски радник, нема шта да каже за јавност већ одговорност пребацује на поједине чланове Општинског већа.

Како ГЗС незванично сазнаје у Пријепољу би наредних дана могли кренути протести у знак подршке Мицановићу, али и против локалне власти, која је како многи тврде, оптерећена аферама и расподелом партијског плена.

Теткина фирма, притисци и уцене

Иначе, Мицановић је ступио у штајк глађу незадовољан начином на који су распоређена средстава у области спорта. Он сматра да се на тај начин због освете њему, гаси један од перспективних спортских клубова у Пријепољу. Мицановић је на Конфернцији за штампу, 16. јануара, јавно оптужио пријепољку валст да га је рекетирала и терала да од буџтеских средстава једну трећину уплати једној од владајућих политичких странака наводећи јој и име. Он је јавно прозвао Самира Тандира, председник ОО БДЗ, да је наводно вршио притисак преко одређених људи, да извесни новчани износ уплати на рачун фантомске фирме. Након обелодањивања тих информација, та фирма према његовим речима вратила је новац на рачун спортског клуба, али је управо због раскринкавања те афере одбојкашки клуб на чијем је челу, како тврди, жестоко кажњен и осуђен на пропаст.

Контактирали смо Самира Тандира који је поручио да ће се са Мицановићем видети на суду.

“За клевете које је Мицановић изнео на мој рачун последице ће сносити пред надлежним органима и ту више немам шта да додам, ни да одузмем”, изјавио Тандир.

А на питање како коментарише ћутање локалне власти о Мицановићевом штрајку глађу оговорио је:

“У општини постоје надлежни органи који су сходно закону и процедурама донели своје одлуке, које се морају поштовати. Постоје правила по којем сваки орган ради, тако да ја ту немам нешто много да коментаришем”, каже Тандир за ГЗС.

 Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.150.556 посета
Тренутно на сајту: 537 посетилац(a)