Радован се успешно опоравља после напада дивљих свиња 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радован се успешно опоравља после напада дивљих свиња
Trenutno na sajtu: 479       |       Podeli:
12.12.2019 | 0 коментар(а)



Краљево – Радован Божић из села Долац код Студенице, једва је извукао живу главу кад га
Илустрација, фото: РИНА

је у шуми надомак куће напало крдо од десетак дивљих свиња. Разјарене звери Божићу су нанале седам тешких повреда које су саниране на Ортопедсеком одељењу краљевачке болнице.

“Отац је мало дошао себи, успешно се опоравља, изашао је из болнице и на кућном је лечењу. Најтежа повреда била је на десној нози, на којој је у пределу испод колена био покидан лигамент, а хируршким захватом и та повреда је санирана”, рекао је Радовонов син, Иван Божић, за РИНУ.

Окршај са дивљим свињама могао је Радована коштати живота. Вепар, тежине по његовој процени од 180 килограма, насрнуо је на њега док су остале свиње кружиле око њих.

“Не знамо ни како се извукао, од силине напада пао је у реку Бревину, где је дохватио камен из воде и некако успео да га угура дивљем вепру у чељусти, што га је спасило још тежих повреда и вероватно сигурне смрти. Остао је толико присебан и успео мене да позове на телефон. Сада је то све иза нас, а ми смо уз њега како би се што пре потпуно опоравио и заборавио овај немили догађај”, испричао је Иван.


РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo vepar divlje svinje oporavak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.428.539 посета
Тренутно на сајту: 479 посетилац(a)