Кисић: Једина важна утакмица је против короне, сада смо заштићенији него што смо били у марту 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Кисић: Једина важна утакмица је против короне, сада смо заштићенији него што смо били у марту
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
23.10.2020 | 0 коментар(а)



Заменик директора Института "Батут" Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је да одржавање фудбалских утакмица

и других масовних манифестација представља ризик за ширење вируса корона.

Одговарајући на питање новинара да ли је могуће обезбедити одржавање утакмице са публиком за меч Србија - Шкотска, с обзиром на њен значај јер је реч о пласману на Европско првенство после 20 година, која би се одржала рецимо на стадиону, "Рајко Митић", са 500 до 1.000 људи, Кисић је одговорила да сви ми у наредном периоду имамо само једну важну утакмицу, а то је борба против короне.

Мањи проценат хоспитализованих пацијената у односу на укупан број заражених вирусом корона јесте охрабрујућ и показује да смо сада заштићенији него што смо били у марту ове године, а индиректно показује и да је слабија активност вируса, изјавила је данас заменик директора Института "Батут" Дарија Кисић Тепавчевић.

Међутим, упозорава, то што је сада број асимптоматских случајева већи и што је на респираторима мањи број пацијената, може да се промени у сваком тренутку.


ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


darija kisic korona pacijenti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.252.359 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)