Парезановић: Позивам одборнике да штите интересе народа 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: Позивам одборнике да штите интересе народа
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
18.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Бојкот опозиције је веома нереалан и нерационалан потез и сматрам да то пре свега представља

личну трговину појединих лидера опозиције, изјавио је народни посланик Марко Парезановић на данашњој конференцији за медије.

Он наводи да се упркос бојкоту, они редовно примају скупштинске плате и не одричу се ни једне привилегије.

,,Скупштина РС и дан данас финансира рентирање стана Бошка Обрадовића у Београду, а ја се питам чему служи тај стан ако он не жели да долази на седнице Скупштине Србије и зашто се он те привилегије не одрекне", рекао је Парезановић и додао да у опозицији нема ни трунке слободног мишљења.

,,Свако слободно мишљење у опозицији се кажњава, а о томе најбоље сведочи пример професора Шеварлића који је искључен из странке јер је слободно размишљао главом и то неће бити једини случај. То је доказ да су Двери приватна фирма Бошка Обрадовића, где од неке прве поставе људи који су основали Двери и у њима били 15 година и више, нико није остао. На крају ће остати Обрадовић сам са неколико својих послушника", казао је Парезановић.

Према речима народног посланика, опозиција је у Скупштини града Чачка радила шта је хтела и увела чак и физички обрачун, а како каже, бојкотују рад парламента по наређењу Драгана Ђиласа.

,,То је једно најобичније патетично глуматање, јер не постоји ни један други једини разлог да било који одборник који је изабран од стране грађана града Чачка, не представља их у Скупштини града. Овом приликом желим да позовем све одборнике, све добронамерне пристојне људе да без обзира на то што су у опозицији, да на Скупштинску седницу дођу и заступају своје ставове и ставове грађана који су их бирали и да немају никакав страх шта ће им било ко њиховим странкама рећи, да не дозволе да буду монета за подкусуривање и личну трговину Бошка Обрадовића и других лидера опозиције", рекао је Парезановић и додао да је најбољи пример двоструких аршина Александар Радојевић који, према његовим речима, никада није имао примедбе док је био народни посланик.

,,Радојевић сада када више није народни посланик, не ваља му сад СНС, не ваља му Вучић, не ваља му Скупштина града Чачка, једино му сад ваља Вук Јеремић и Савез за Србију против којих се борио осам година. Док је био на месту народног посланика, апсолутно није имао проблем ни са политиком Србије ни са политиком града. Ништа му није сметало и никада нисте могли да чујете ни једну критику. Али је очигледно да се ради о неким личним трговинама и комбинацијама", закључио је Парезановић и додао да осим мржње према Вучићу, опозиција нема никакву другу политику.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.500.948 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)