За три дана на новом сајту Владе 300 питања грађана 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
За три дана на новом сајту Владе 300 питања грађана
Trenutno na sajtu: 310       |       Podeli:
09.11.2018 | 0 коментар(а)



За три дана, од како је нови сајт пуштен у функцију, стигло око 300 питања грађана, а највише је упућено Министарству за рад, Министарству здравља

и Министарству унутрашњих послова, изјавио је данас директор владине Канцеларије за ИТ Михаило Јовановић.

На новом сајту владе кроз форму „Будимо у контакту", грађани могу да се обрате влади и министарствима, која имају рок од 72 сата да врати одговор грађанима.

Јовановић је истакао да сада по први пут постоји савремени информатички алат којим ће се пратити да ли је и у ком року свако министарство одговорило.

Указао је и да су предузете све мере да подаци грађана буду безбедни и заштићени, али и опоменуо све који би злоупотребили садржај сајт владе, грб, заставу или друге елементе да ће сностити одговорност.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.480.889 посета
Тренутно на сајту: 311 посетилац(a)