’’Златиборско културно лето’’ представљено и на Палама 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
’’Златиборско културно лето’’ представљено и на Палама
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
09.07.2018 | 0 коментар(а)



У оквиру својих промотивних активности Туристичка организација Златибор учествовала је

у петак 6. јула 2018. године на манифестацији продајног и забавног карактера ‘’Ноћни маркет’’ на Палама, саопштено је из ТО Златибор.

Простор градске пијаце био је за ову прилику модерно уређен, попут мини сајма, с мноштвом разноврсних излагача: од туристичких посленика и продаваца сувенира до туристичких организација. Овакви ‘’Ноћни маркети’’ су тренд у свету, а последњих година учестали и у Србији и региону као места сусрета људи, догадјаји на којима се може сазнати, куповати и забавити.

Туристичка организација Златибор ставила је акценат на најаву програма предстојећег веома садржајног “Златиборског културног лета” током којег на Краљевом тргу наступају многи познати извођачи и групе.


Фото: ТО Златибор

Представљена је и летња туристичка понуда најпосећеније планине Србије. Присутни су обавештени о километрима дугим пешачким и бициклистичким стазама Златибора, о многим купалиштима и видиковцима, Дино парку и авантура парковима, познатим златиборским хотелима међу којима је и новоотворени ‘’Гранд хотел Торник’’ са пет звездица, о Стопића пећини, Музеју „Старо село“, Гостиљском водопаду…

На штанду Златибора посетиоци су могли да пробају чувене златиборске сувомеснате специјалитете и домаћу ракију, као и да добију све неопходне
информације како би њихов боравак на ‘’златној планини’’ био што садржајнији.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.103.027 посета
Тренутно на сајту: 537 посетилац(a)