Бициклијаде за промоцију здравих стилова живота 



 
Бициклијаде за промоцију здравих стилова живота
Trenutno na sajtu: 652       |       Podeli:
04.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Град Чачак у сарадњи са Унијом младих Чачак организује две бициклијаде кој имају за циљ

да промовишу бицикл као спортски реквизит и еколошко превозно средство.Ове године планиране су две бициклијаде које ће бити одржане 7. и 9. јула.

Програмом бициклијада предвиђене су следеће активности:

1. Бициклијада улицама града - чачанска критична маса одржаће се 7. јула, у времену од 18 до 20 часова.

Окупљање учесника манифестације на Градском тргу планирано је од 18:00 - 18:30 часова, када је и старт трке. Потом следи кружна вожња вожња следећим улицама: Кужељева, са проласком кроз кружни ток и наставак улицом Девет Југовића, Цара Лазара, Кнеза Милоша, Стефана Првовенчаног, Булевар Вука Караџића, Мирољуба Матијевића, Владике Николаја, Војводе Степе, Господар Јовановом улицом, Карађорђевом до паркинга иза Дома културе. Завршетак вожње је на Градском тргу у 19:00 часова где ће се до 20:00 часова одржати пратећи програм манифестације.

2. Бициклијада Чачак - Јанчићи – Чачак одржаће се 9. јула од 9 до 14 часова.

Окупљање учесника манифестације на Градском тргу планирано је од 09:30 - 10:00 часова. У 10 часова планиран је старт бициклијаде и вожња улицама: Жупана Страцимира, Бате Јанковића и Миленка Никшића. Потом следи искључење из кружног тока у Љубићу у улицу Славка Крупежа, наставак пријеворским путем улицом Видосава Колаковића даље Државним путем 2Б реда Љубић-Пријевор-Гојна Гора кроз насеља Трбушани, Пријевор (кратка пауза код старе школе) и Цагање. Око 11 часова планиран је долазак у Јанчиће на излетиште "Брод" где је планирана пауза и одређен програм. Повратак за Чачак је у 13:00 часова, а долазак у Чачак у 14:00 часова.

Пријатељи овогодишњих бициклијада су Град Чачак, Медиа портал, БМедиа, Телевизија Лав+, Бициклистички клуб "Борац", Канцеларија за младе, Омладински клуб, Матрикс студио, Панда дизајн.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.156.786 посета
Тренутно на сајту: 653 посетилац(a)