СПС Горњи Милановац: Мирковић је издао своју партију 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СПС Горњи Милановац: Мирковић је издао своју партију
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
05.03.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Општинска организација СПС у Горњем Милановцу издало је саопштење у коме наводе да сваим даном

све више јачају и да ће са новим кадровима, како у граду тако и у селу, јачати партијску мрежу која је једна од најбољих у Србији.
Према њиховим речима у Горњем Милановцу ће социјалисти заувек подржавати оно што је у интересу грађана Општине Горњи Милановац.

„Општинска организација СПС је озбиљна и најодговорнија политичка партија која је обележила развој ове локалне самоуправе и урадила све најважније капиталне инвестиције за последњих 30 година, а поједини би и рекли од 1945. год па на овамо (водоснадбевање Рзав, гасификација, Гимназија, хала Бреза, неуропсихијатрија, целокупна индустрија, путна привреда, градска депонија, школе, амбуланте и много других објеката). СПС никада није истицао појединце који су заслужни као носиоци велике инвестиције, а могла је јер је имала за председника општине Дражимира Марушића који је обележио овај период својим великим радом, одрицањем и професионалношћу. То је период у коме је највише урађено од настанка Милановца. Напротив општинско руководство из редова СПС и ОО СПС из Горњег Милановца је са својим програмом развоја увек било заслужно за постигнуте резултате, јер је институција увек била испред појединаца”, наводи се у саопштењу ОО СНС у овој општини.

Они додају да је на прошлим изборима Милисав Мирковић био само један од 49 кандидата за одборнике СО Горњи Милановац и први на листи. Листа се звала Ивица Дачић-СПС ЈС и добила је више од 8.000 гласова, и то чланова СПС породица и пријатеља свих 49 кандидата СПС који су били на листи, а не само Мирковић.

„Подсетићемо грађане да је Мирковић 1992. године био на листи Радничко сељачке Странке на поновљеним изборима у Невадама, када је од седам кандидата био пети по броју гласова, тада се гласало већински, именом и презименом. Победио је Зоран Шутић кандидат СПС и постао одборник у СО Горњи Милановац. Ово је реалност која показује да појединац који нема иза себе моћну и организовану партију и подршку, па макар то био и Мирковић доживи фијаско. Онај ко изда своју партију, а од ње добије све што није могао ни да сања, мора добити непоштовање и осуду од грађана и треба га сместити у архиву прошлости”, истиче се у саопштењу.

Према њиховим наводима мештани села Велеречи су одлучили да направе цркву Св. Методије када је и Верска слава, и да помогну својим финасијским учешћем.

„Зато нас изненађује Мирковићева изјава да Велеречане неће спасти ни Црква покајница. Господин Мирковић је испред СПС три године финансирао цркву у Велеречи (Св. Методије) па је за све нас изненађење да у негативном контексту говори о изградњи верског објекта. Сматрамо да ни пет цркви покајница, за оно што је урадио за последње две године својој партији и својим партијским друговима не може окајати његове грехе. Разлог за овакво понашање је чињеница да је Мирковић од партије тражио искључиво да буде председник општине по сваку цену. Имајући у виду да од партије није добио то што је тражио, основао је удружење чији је он једини члан, самим тим му желимо да на изборима оствари исти резултат какав је остварио у Невадама на изборима 1992. год као кандидат Радничко сељачке странке. Данашњим Мирковићевим „партнерима“ „Двери“ (поштоваоци Димитрија Љотића), односно минорни политички чиниоци у Општини Г. Милановац, поручујемо да фашистичке идеје у рудничко-таковском крају нису прошле ни 1944. године па неће ни данас”, каже се у саопштењу.

Информатина служба ОО СПС Горњи Милановац

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.197.188 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)