Ђорђе Делић из Биоске годинама бије битку да докаже да овчице не гледају ТВ програм у штали 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ђорђе Делић из Биоске годинама бије битку да докаже да овчице не гледају ТВ програм у штали
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
10.06.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Ђорђе Делић из Биоске, села код Ужица, годинама уназад плаћа претплату по основу бројила за електричну енергију

које се налази у штали, а у којој, наравно, нема телевизор.
Ђорђе своје пензионерске дане проводи бавећи се сточарством, а својим овцама је лепо уредио шталу. Оно због чега је Ђорђе „случај“ за телевизију је чињеница да му за тај објекат у ком држи овце стиже ТВ претплата, наводи ТВ 5 из Ужица.
Он претплату годинама уназад плаћа по основу бројила за електричну енергију које се налази у штали, а у којој наравно нема телевизор.
„Два пута сам ишао у РТС и попуњавао образац и остављао их доле у сандучету. И ништа не вреди!Сад сам добио папир да сваких шест месеци морам слати на увид, да би имали они увид у потрошњу струје. Слао сам и фотографије”, прича Делић.
Рачуни за струју су скромни у складу са потрошњом која је мала с обзиром да је реч о штали. Делић је решен да више не плаћа претплату за телевизијски програм, иако је реч о износу од 200 динара, јер како каже, телевизор у штали нема, а и овце нису заинтересоване за телевизијски програм.

Иако овчице уживају сваку удобност у штали, па им је ту и иће и пиће, слама, ушушкане су и на сувом, једино би још, за разбибригу, могао да им зафали телевизор. А ако сточар ускоро не буде ослобођен претплате за ТВ који нема, могло би да се деси као у оној народној „Ако не можеш да их победиш…“, па би овчице ипак могле да добију ТВ који би могле да гледају увече, пред спавање.

ГЗС/Ужице огласна табла/ТВ5




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.238.019 посета
Тренутно на сајту: 458 посетилац(a)