НС: Није тачно да Нова Србија не постоји у Ужицу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
НС: Није тачно да Нова Србија не постоји у Ужицу
Trenutno na sajtu: 586       |       Podeli:
09.02.2018 | 0 коментар(а)



Нова Србија је негирала прелазак одбора те странке у Ужицу у редове напредњака, тврдећи да су они који су желели да пређу у СНС

то учинили још у време председничких избора када је коначно и у Ужицу одвојено жито од кукоља.

У саопштењу се наводи да изгледа ни једна странка у Србији није толико „кадрова“ дала владајућој странци колико Нова Србија.

„Нова Србија је очигледно најмногобројнија странка у Србији. Мало-мало па неки општински одбор Нове Србије прелети у СНС. Одбори из појединих општина и градова у Србији прелазе у напредњаке и по више пута.

Такав је случај и са Градским одбором Нове Србије у Ужицу. Ево и њих по други пут међу напредњацима. Додуше - они који су напустили странку учинили су то у време изборне кампање за председничке изборе када је коначно и у Ужицу одвојено жито од кукоља.

Занимљиво је да је баш Братислав Гашић као шеф БИА дошао да се бави ГрО Нове Србије у Ужицу. Он би ваљда требало да води рачуна о безбедности државе, а не да пребројава чланове и симпатизере опозиционих странака.

Градски одбор Нове Србије у Ужицу постоји и јачи је него икада, а најбољи доказ за то је да је председник Извршног одбора Нове Србије Ужичанин Зоран Аџић”.

Информативна служба Нове Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.415.275 посета
Тренутно на сајту: 586 посетилац(a)