Мултиетничка листа СДП пета на гласачком листићу; Хоџић: Са напредњацима креирамо будућу власт 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мултиетничка листа СДП пета на гласачком листићу; Хоџић: Са напредњацима креирамо будућу власт
Trenutno na sajtu: 449       |       Podeli:
13.03.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Санџачка демократска партија Расима Љајића пета је предала листу за локалне

изборе у Пријепољу, који су у недељу 26. априла. На мултиетничкој листи „Заједно за Пријепоље – Расим Љајић“ је 41 кандидат за одборнике, а СДП ће на предстојеће изборе на локалу у коалицији са Социјалдемократском партијом Србије и Либерално демократском партијом.

Носилац листе, коју је својим потписом подржало готово 1700 грађана, је Есад Хоџић.

Структура кандидата за одборнике са листе „Заједно за Пријепоље – Расим Љајић“ је мултиетничка и веома разнолика. Предњаче млади, школовани и доказани људи у свом послу, који имају жељу да допринесу напретку Пријепоља. Носилац листе Есад Хоџић каже да нико од предложених кандидата није ушао у политику, да би му прво запослење био рад у Општинском већу.

"Ово су посебно важни избори за Пријепоље, јер је оно током минуле четири године девастирано. Ово је постао град рушевина, смећа, град паса луталица, разних злоупотреба, махинација, нерада…. На овим изборима се то мора зауставити. Сигуран сам да грађани имају жељу и потребу да се власт промени, да Пријепоље добије једну озбиљнију, одговорну и бољу власт", навео је Хоџић.

У постизборној коалицији Хоџић као партнера види Српску напредну странку.

"Наш политички и природни партнер је Српска напредна странка. Већ дуго година ми са њма сарађујемо на републичком нивоу. Сматрам да је Пријепољу неопходно и јако важно да наше две странке преузму одговорност за даљи рад. И ово што се десило у СНС-у да су изашли са новим људима даје на неки начин наду да ће бти тако", сматра Хоџић и додаје да ће сарадња са другим партијама зависити од изборних резултата странака, те да ће се тек након избора размишљати о проширењу будуће коалиције.

Хоџић се осврнуо и на почетак изборне кампање. Он је мишљења, да су партије које су током минуле четири године биле на власти, своју капању требале да почну отварањем фабрика и представљањем неких значајнијих инвестиција, а не насипањем пет камиона шодера.

 

ПП Медиа / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE SDP LISTA PREDAJA IZBORI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.429.054 посета
Тренутно на сајту: 450 посетилац(a)