Милутиновић: Ухваћен да истачe нафту, па пуштен јер није знао да краде 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Милутиновић: Ухваћен да истачe нафту, па пуштен јер није знао да краде
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
27.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак/Лучани - Бројни превозници и камионџије годинама су у страху од крадљиваца који им на разне начине истачу нафту па их чак и физички



нападају на упориштима. Возачи друмских крстарица кажу да имају заштиту полиције али да правосуђе пушта ухапшене лопове чак и када су ухваћени на делу.

Све се догодило у цик зоре када су крадљивци ухваћени на лицу места са кантма и цревом у резервоару камиона, што закон третира као тешку крађу.

Полиција је четири ноћи по целу трећу смену дежурала на паркингу, сматрајући да се крадљивци морају поново појавити и били су управу.

Превозник Предраг Милутиновић мислио је да је тиме његов проблем решен јер су лопови ухапшени.

Међутим Основно јавно тужилаштво у Чачку ослободило је одговорности једно од два лица која су затечена у четири сата ујутру на паркингу. Тужилац му је поверовао да није имао појма да се краде нафта и да је иза камиона стао само из физиолошких потреба.

Према речима Милутиновића ауто лопова је био паркиран на два метра од камиона, док су канте и црево били поред самог резервоара.
,,Бранио се да је он само додао канте и да није знао зашта шта ће даље бити са њима. У пола четири је дошао из Чачка и није знао шта ће да ради у Лучанима поред резервоара. Следећу изјаву је дао мало другачију, да је отишао иза мог камиона у ВЦ и када се вратио дуги је већ истакао", огорчен је превозник и додаје да не може да верује да је лице ослобођено оптужбе.

Основно јавно тужилаштво у Чачку након спроведеног доказног поступка одбацило је кривичну пријаву поред једног лица ухваћеног поред камиона на паркингу. А у решењу се каже да у конректном случају нема основи сумње да је извршио наведено нити било које кривично дело које се гони по службеној дужности.
Превозници су незадовољни оваквим исходом јер су како кажу свакодневно изложени крађама.
Милован Урошевић један од превозника каже да се крадљивци служе свим средствима да дођу до нафте.

,,Гурају дизалицу испод резервоара док га не пробуше и истекну гориво у канту, једном су човеку украли цео резервоар.
Не могу да верујем да су лице ухватили у крађи да су га ослободили, просто ми није јасно", каже Урошевић.

Па тако уколико будући лопов има проблема са бешиком и пробавом не мора да брине, то му може бити одличан лек против затвора.

Глас западне Србије

Прилог Гласа западне Србије емитован је у Вестима ТВ Прва: 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.369.165 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)