Две особе из Тополе ухапшене због дроге: У Аранђеловцу пронађен хероин у судопери 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Две особе из Тополе ухапшене због дроге: У Аранђеловцу пронађен хероин у судопери
Trenutno na sajtu: 268       |       Podeli:
09.05.2020 | 0 коментар(а)



Топола, Аранђеловац – Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу, у две одвојене акције, ухапсили су Б. К. (1976)

из околине Тополе, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Полиција је ухапсила и М. В. (1986) такође из околине Тополе и М. В. (1979) из Аранђеловца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело  неовлашћено држање опојних дрога, каже се у саопштењу МУП.

Полиција је код М. В. ког је затекла на улици у околини Тополе пронашла пакетић са око 3 грама хероина који је, како се сумња купио од Б. К.

У другој акцији, приликом претреса куће у којој борави М. В. на подручју Аранђеловца, полиција је у судопери пронашла пакетић са око 2 грама хероина, истичу у МУП.

Осумњиченима Б. К. и М. В. је одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичне пријаве, приведени Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу, док ће М. В. из Аранђеловца, уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у овом граду.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Hapsenje topola droga

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.173.251 посета
Тренутно на сајту: 268 посетилац(a)