Настављају се грађевински радови у Ужицу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Настављају се грађевински радови у Ужицу
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
24.04.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - После одулуке Владе и састанака на нивоу града донета је одлука да се наставе радови на 28 градилишта,

колико их је тренутно у Ужицу, како на отвореном простору тако и у појединим објектима, наводи се на сајту града Ужица.

 Са извођачима је договорена динамика, али и поштовање свих неопходних прописаних мера.

Директор ЈП „Ужице развој“ Никола Маскимовић наводи да се наставља са инвестицијама које финансира Град и министарства:

„За пројекте које финансирају министарства достављали смо седмичне извештаје о реализацији, степену извршености самих пројеката јер постоје рокови у којима се ти пројекти морају завршити. Такође, настављамо и пројекте које финансира Град Ужице у договору са извођачима.“

Директор ЈП „Ужице развој“ Никола Максимовић, фото: сајт Града Ужица

Одржан је састанак са представницима јавних предузећа након чека је сачињен концепт и динамика радова.

„Настављени су комплетни радови у Улици Иве Андрића на изградњи кишне канализације. Упоредо са тим радовима, изводе се и радови на измештању азбестних водоводних цеви које финансира ЈКП „Водовод“. Вредности досадаших радова износила је 15,5 милиона динaра, 13 милиона динара за кишну канализацију и 2,5 милиона динара коштала је замена азбестних цеви. Након завршетка свих тих радова очекујемо да у наредном периоду ЈКП Нискоградња одради послове асфалтирања улице у пуном профилу. До суботе 25. априла Улица Иве Андрића ће бити затворена за саобраћај због асфалтирања.

Завршетком ових радова решиће се вишегодишњи проблем мештана Улице Иве Андрића, али и Улице Душана Поповића у којој се такође одвијају радови.

 

У насељу Турица ускоро почињу радови на изградњи фекланог колектора, тренутно се врши набавка цеви, а радови ће почети у наредних десетак дана. Ради се интезивно и на осталим започетим пројектима, при крају су радови на старт уп и командно-образовном центру у Крчагову, затим и радови на платоу испред Народног музеја, као и спортским халама у Крчагову и Севојну.

„Очекујемо да ће Карађорђева улица ускоро бити асфалтирана, извршиће се асфалтирање у два слоја и урадиће се нови тротоари. У наредних месеца дана Ужице ће бити велико градилиште, биће ангажовани сви расположиви извођачи како би радови било што пре завршени“ истиче Максимовић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


RADOVI UZICE RAZVOJ NIKOLA MAKSIMOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.909.708 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)