Председник општине Дејан Ковачевић посетио Прањане 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Председник општине Дејан Ковачевић посетио Прањане
Trenutno na sajtu: 308       |       Podeli:
11.01.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, обишао је данас прањански крај

у намери да провери да ли су сви главни путни правци проходни.

Овом приликом Ковачевић је истакао да је главни пут ка Прањанима очишћен а да је од председника МЗ и мештана добио информацију да су сви путни правци у овом делу општине проходни, чему је значајно допринело издвојено одељење ЈП за изградњу које има могућност да својом механизацијом опслужи десет села прањанског краја.

„Ми смо спремни да на читавој територији општине Горњи Милановац ангажујемо механизацију ЈП за изградњу, али треба истаћи да су градске улице добро очишћене, да се раде први и други приоритети и да ће током дана све улице бити очишћене. Имамо мали проблем у качерском крају али и то ће у току дана бити решено”, рекао је Ковачевић.

Према његовим речима, осим проблема у Леушићима, који је отклоњен током преподневних сати у Враћевшници, што ће бити санирано у току дана, другог прекида у снабдевању електричном енергијом на подручју општине није било.

Радовин Веселиновић, председник МЗ Прањани

Радовин Веселиновић, председник МЗ Прањани каже да је овај део општине прошао добро у првом налету снега. Предузеће за изградњу очистило је локалне путеве а учествовали су и мештани.

„У току дана биће све очишћено и надамо се да ћемо на овај начин функционисати до краја зимске сезоне”, закључио је Веселиновић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dejan kovacevic radovin veselinovic pranjani putevi ocisceni

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.805 посета
Тренутно на сајту: 309 посетилац(a)