Новој Вароши 23,4 милиона за управљање отпадом 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Новој Вароши 23,4 милиона за управљање отпадом
Trenutno na sajtu: 446       |       Podeli:
20.06.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош/Прибој/Пријепоље – За израду пројектне документације за изградњу регионалног
Депонија, фото: ГЗС

 центра “Бањица” општина Нова Варош добиће 23,4 милиона динара, наведено је у коначној ранг листи којом је након јавног конкурса Министарство заштите животне средине расподелило 99,9 милиона динара за суфинансирање оваквих пројеката.

Како је објављено на сајту министарства, поред Нове Вароши град Сомбор добиће 40,5 милиона динара, 32 милиона опредељено је за град Нови Сад за успостављање регионалног система управљања отпадом. Истим конкурсом за град Пирот опредељено је четири милиона динара као суфинансирање за израду идејног решења и пројекта за грађевинску дозволу за израду компостане у оквиру тамошњег регионалног центра за управљање отпадом.

Објављена одлука Министарства заштите животне средине је у управном поступку коначна и против ње се може покренути управни спор.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


otpad

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.493.523 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)