Усвојен Програм рада ТО „Регија Западне Србије“ 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Усвојен Програм рада ТО „Регија Западне Србије“
Trenutno na sajtu: 600       |       Podeli:
21.02.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - одржана је 45. седница Скупштине општине Чајетина,

пише на сајту ове општине.

Одборници су усвојили шест решења о отуђењу грађевинског земљишта путем јавног огласа који је био расписан у децембру 2019. године, а након тога и одлуку да се поново распише јавни оглас за отуђење грађевинског земљишта. Директор Спортско туристичког центра „Златибор“ Никола Новаковић, представио је Програм рада са финансијским планом овог предузећа за 2020. годину,а усвојен је и Програм рада Туристичке организације „Регија Западне Србије“.

Због истека мандата разрешени су досадашњи чланови Општинске изборне комисије и истовремено, на предлог одборничких група, именовани су нови чланови. За председника Општинске изборне комисије именована је Славица Дидановић из Чајетине. Поред наведеног, Скупштина је усвојила и више решења о отуђењу грађевинског земљишта ради исправке граница парцела.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


USVOJEN OPSTINA CAJETINA SEDNICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.169.781 посета
Тренутно на сајту: 599 посетилац(a)