Тодоровић нови повереник СНС, Јањушевић: Нико се није родио са функцијом, радимо најбоље за грађане (ФОТО) 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тодоровић нови повереник СНС, Јањушевић: Нико се није родио са функцијом, радимо најбоље за грађане (ФОТО)
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
02.11.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Милун Тодоровић нови је повереник Српске напредне странке у Чачку, а до сада су тај посао обављали Марко Парезановић и Игор Трифуновић.
Смена на челу СНС у Чачку, фото: РИНА

“Председник СНС, Александар Вучић, именовао је Тодоровића за новог повереника. Тако смо показали да оно што најбоље предстваља наш рад јесу честе промене у циљу општег добра. Нико се није родио са функцијом и никоме та функција не сме бити приоритет, оно што је једино битно јесте бољи живот наших грађана на чему вредно радимо годинама уназад. Затекли смо Србију у амбису, а данас имамо државу која бележи привредни раст, долазак нових ивеститора и веће плате”, нагласио је повереник СНС за Моравички округ, Крсто Јањушевић и додаје да смена у Чачку није чистка, како су то поједини назвали.

Крсто Јањушевић: Нема чистке, бирамо најбоље у нашим редовима

“Ту терминологију не бих употребљавао кад је овај град у питању. Сигурни смо да ће Тодровић наставити добро радити овај посао, што не значи да су Парезановић и Трифуновић  радили погрешно или против закона. Они ће и даље наставити да раде као тим и судбина грађана је у њиховим рукама. У СНС има много добрих људи, али наша политика је да увек може боље”, казао је Јањушевић.

Милун Тодоровић имаће задатак да у наредном периоду сазове изборну скупштину, како би се у Чачку формирао Градски одбор СНС.

Милун Тодоровић: Спреман сам да радим још више, моја врата су за све отворена

“Указано ми је велико поверење и заједно са претходницима радићу на заједничким циљевима. Занимају нас само најбољи резултати и начин на који их можемо постићи. Очекују нас локални  и парламентарни избори, неопходно је да у странку укључимо нове младе људе, који ће уз искуство оних који су ту годинама радити најбоље у интересу наших суграђана. Ми већ бројимо преко девет хиљада чланова и наша врата су увек отворена за све”, изавио је Тодоровић.

Марко Парезановић рекао је да на овај начин СНС положила успит зрелости, јер је доказано да странка постоји због грађана, а не због појединаца.

Марко Парезановић: Настављамо и даље као тим који се бори за бољу будућност

“Основни мотив свих нас у раду јесте да Чачак постане још боље место за живот. За време нашег мандата учинили смо све да странка напредује и да у мирним водама уђе у нови изборни цилус, тако ћемо радити и даље. Следећи корак свакако је формирање Градског одбора, јер смо у оваквој форми постигли свој максимум”, навео је Парезановић.

Игор Трифуновић: Тодоровић се доказао као добар лидер

Трифуновић је нагласио да су још 2016. године дали поверење Милуну Тодоровићу који успешно води град Чачак и члан је председништва СНС, тако да је, како је рекао, логичан след догађаја да преузме и организационо вођење странке.

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns cacak poverenik todorovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.103.437 посета
Тренутно на сајту: 565 посетилац(a)