Двери одбиле оставку Обрадовића 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Двери одбиле оставку Обрадовића
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
19.03.2018 | 0 коментар(а)



Главни одбор Српског покрета Двери на данашњој седници једногласно је одбио оставку коју је председник тог покрета Бошко Обрадовић

понудио због неуспеха на београдским изборима.

Чланови Главног одбора оценили су да је Покрет дао свој максимум у овом тренутку и да на такве нерегуларне изборе није требало ни излазити.

Главни одбор је подржао захтев посланичке групе Двери у Народној скупштини да се формира анкетни одбор који би истражио све околности београдских избора и оценио да ће евентуално одбијање власти да то уради бити доказ да су избори били нерегуларни.

Главни одбор је поздравио понуђену оставку Обрадовића као чин личне одговорности, али је једногласно одбио због тога што, како је саопштено, Двери не желе да наседају на режимске медијске спинове, већ настављају опозициону борбу.

Главни одбор је затражио од Обрадовића да предложи корените кадровске и организационе промене у циљу припрема за наредне парламентарне изборе, што је он прихватио.

Главни одбор је одредио четири приоритетна правца свог политичког деловања: очување Косова и Метохије у саставу Србије, представљање конкретних мера породичне политике, нова економска политика обнове и развоја домаће привреде и наставак борбе против корупције и криминала, наводи се у саопштењу.

Извор: ФоНет




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.830.941 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)