Расписан позив за достављање предлога за доделу јавних признања 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Расписан позив за достављање предлога за доделу јавних признања
Trenutno na sajtu: 540       |       Podeli:
08.11.2018 | 0 коментар(а)



Љиг - Поводом Дана општине Љиг 3. децембра расписан је јавни позив за достављање писаних и образложених предлога кандидата за доделу јавних признања.

Плакета „Ђак каплар” додељује се предузећима, установама, месним заједницама, другим организацијама и заједницама, удружењима и друштвеним организацијама, јединицама Војске Србије и појединцима за постигнуте изузетне резултате који заслужују опште признање и истицање.

Диплома „Ђак каплар“ додељује се појединцима, друштвима и удружењима у виду награде у новчаним износима.

Приликом доделе Плакете друштвеним организацијама и удружењима грађана предност ће се давати оним организацијама и удружењима чија се делатност заснива на добровољном аматерском раду.
Не може бити предложен за Плакету и Диплому појединац, предузеће, установа, организација и заједница или друга организација и орган уколико је за последње три године добио такво признање.

Писане и образложене предлоге заинтересовани предлагачи могу доставити најкасније до 23. новембра 2018. године.

Предлози се шаљу у затвореном коверту са назнаком „Пријава на јавни позив за доделу јавних признања општине Љиг“, на адресу Скупштина општине Љиг, Карађорђева 7, 14240 Љиг, или се могу лично предати у писарници Општинске управе Љиг, канцеларија број 5.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Ljig opstina raspodela

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.171.038 посета
Тренутно на сајту: 541 посетилац(a)