Ударио гром у кућу 



 
Ударио гром у кућу
Trenutno na sajtu: 619       |       Podeli:
02.06.2017 | 0 коментар(а)



Топола - Снажно невреме праћено градом и јаким ветром и кишом захватило је јуче у поподневним часовима село Клока,

и нанело велику штету. Према речима мештана овог села страдала је целокупна летина, баште су уништене тотално, а и кукурузи и пшеница нису остали не оштећени.

Гром је погодио у кућу породице Дамњановић али обзиром да нико није био у кући повређених нема. Мештани су незадовољни дејством противградне службе, јер иако ракета има,није се деловало и сачувало ово село. Зашто је тако, остаје питање без одговора, јер последице оваквих градоносних облака су велике и како кажу нико не може да им врати нити надокнади оно што су имали, а што је нестало у само пар минута.

Облаци су пут наставили ка Рачи и Смедеревској Паланци па су и оближња села слично прошла.

Према речима председника СО Топола Драгана Јовановића који је данас обишао терен, механизација је већ на лицу места и креће у санирање штете на путевима.

"У понедељак ће комисија за процену штете на усевима и путевима обићи домаћинства која су остала без црепа на објектима. Такође, екипе из Тополе и из Сектора за ванредне ситуације крећу са чишћењем бунара муљним пумпама", рекао је Јовановић и додао да ће камен за насипање бити допремљен када се време стабилизује.

Марија Лазаревић/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.155.079 посета
Тренутно на сајту: 618 посетилац(a)