Преокрет у Лучанима: Вождовац повео, Младост победила 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Преокрет у Лучанима: Вождовац повео, Младост победила
Trenutno na sajtu: 387       |       Podeli:
17.03.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Фудбалери Младости победили су вечерас после преокрета Вождовац у Лучанима са 3:1 у 27. колу Супер лиге Србије.

Вождовац је повео голом Андрије Луковића у 31. минуту, да би до полувремена Младост прекренула головима Милана Бојовића у 40. и Владимира Радивојевића у 45. минуту.
Коначан резултат поставио је Александар Пејовић у 59. минуту из једанаестерца.

Тренер фудбалера Вождовца Драган Аничић честитао је домаћинима на победи.
„Гледаоци су могли да виде једну отворену игру и са једне и са друге стране са много лепих акција и много шанси где је на крају Младост своје реализовала а ми наше нисмо. Првих пола сата смо показали како треба да се игра али после тога је Младост апсолутно контролисала игру. Нисмо добро одиграли дефанзивно данас и то нас је коштало. Победа домачина је заслужена и ја им на њој честитам”, рекао је Аничић.

Шеф стручног штаба Младости Нешко Миловановић честитао је и играчима и стручном штабу на проласку у полуфинале Купа.

„Теоретски обезбедили смо игру у плеј-офу што значи да ће се следеће године Младост такмичити у Супер лиги. Што помињем Куп, три суперлигаша смо избацили са стране Чукарички, Пролетер и Спартак мислим да је то тешко. Што се тиче данашње утакмице, одличан улазак Вождовца, то сам причао играчима јер ми са стартом имамо проблем и радимо на томе. Аничић је одлично изанализирао утакмицу и не би нипта додао, већ у првом полувремену смо преокренули резултат и могли растерећено да идемо даље. Похвалио бих Вождовац на изузетном тиму и изузетном вођству”, казао је Миловановић.

Иначе, Младост је после вечерашње победе дошла до петог места са 42 бода, док је Вождовац 12. са 28.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pobeda lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.440.344 посета
Тренутно на сајту: 388 посетилац(a)