Двери: Нисмо одговорни за инцидент, насиље осуђујемо 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери: Нисмо одговорни за инцидент, насиље осуђујемо
Trenutno na sajtu: 460       |       Podeli:
17.09.2017 | 0 коментар(а)



Покрет Двери саопштио је да се за време протеста испред зграде ТВ Пинк у Београду није догодио никакав инцидент са новинаркама ТВ Пинк и осудили су сваки вид насиља.

Како се наводи у сапштењу, посланици Срђан Ного и Бошко Обрадовић одржали су конференцију за медије, одговарали на питања новинарки ТВ Пинк и по завршеној конференцији су се заједно са својим присталицама упутили ка Влади Србије.

"Ако је дошло до било каквог инцидента по завршетку нашег протеста, одговорност за то не могу сносити Двери, већ обезбедјење Жељка Митровића које је остало на том месту по нашем одласку", наводи се у саопштењу.

Према њиховим тврдњама, за време протеста редарска служба Двери "беспрекорно" је обавила свој посао и упркос провокацијама Жељка Митровића успела је да одржи ред.

Покрет додаје да осуђује свако насиље, а посебно пребијање новинара које је "започето још од тренутка полагања заклетве актуелног председника Александра Вучића".

Бета/Н1




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.493.187 посета
Тренутно на сајту: 459 посетилац(a)