Стефановић: Опозиција се уједињује због фотеља 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стефановић: Опозиција се уједињује због фотеља
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
27.07.2018 | 0 коментар(а)



Функционер Српске напредне странке и министар унутрасњих послова Небојша Стефановић

каже да се опозиција уједињује због фотеље.

Он је рекао да Ђилас, Јеремић, Тадић и Јанковић покушавају да "рециклирају све што су радили претходних година" и додао да су они у периоду док су били на власти дозволили да се направе прелази на Брњаку и Јарињу, да су они иницирали да се преговори о КиМ преселе из УН у ЕУ, да је за њиховог мандата већина земаља признала независност Косова.

"Зна народ да се они окупљају због фотеље. Ти људи ужасно отежавају положај Србије у преговорима око Косова и Метохије", рекао је Стефановић за ТВ Пинк. Он је додао да председник Србије Александар Вучић са тимом људи покушава да од немогућег створи нешто.

Осврнуо се на 2012. годину када је СНС дошао на власт, да су им тада лидери највећих светских сила говорили да је Косово готова ствар. "За време Вучића успели смо да земље које су признале независносат Косова почну да повлаче признање. У Бриселском споразуму имамо идеју о формирању ЗСО, данас имамо Србе у полицији....", нагласио је он.

Коментарисућиу писмо владике Теодосија да подела Косова води исељењу Срба, Стефановић је рекао да не разуме због чега појединци покушавају отежавати позицију када се Србија ништа није договорила, нико јој ниста није понудио.

"Председник Александар Вучић покушава да исчупа немогуће. Овде је борба у којој један човек са тимом покушава нешто да уради, а остали седе у прикрајку, чекају и критикују", рекао је он.

Стефановић се осврнио и на оптужбе Приштине да је Београд крив за убиство Оливера Ивановића и додао да се иза тога крије покушај пристинске власти да заузму север Косова.

"Они покушавају физички да заузму север Косова а то би значило крај слободе за Србе на КиМ и идеје да они тамо могу да опстану", закључио је он.

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.131 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)