Нећемо подржати Маринику: Лидер Двери Бошко Обрадовић о председничком кандидату 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нећемо подржати Маринику: Лидер Двери Бошко Обрадовић о председничком кандидату
Trenutno na sajtu: 493       |       Podeli:
14.05.2021 | 0 коментар(а)



Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да тај покрет неће подржати Маринику Тепић за председничког кандидата опозиције.
Нећемо подржати Маринику: Лидер Двери Бошко Обрадовић о председничком кандидату, Фото: ГЗС

Он је гостујући у емисији "Добар, лош, зао" на ТВ Нова рекао да није подржао Тепићеву у Јагодини, јер не види логику да сви морају да учествују у њеној председничкој кампањи.

- Нисмо били у Јагодини из простог разлога што Мариника Тепић има право на своју кандидатуру за председника Србије и на неку личну кампању у том правцу - рекао је Обрадовић.

Према његовим речима, Вучића може да победи само неко ко је несумњиви патриота, а не неко ко је потписао предлог скупштинске декларације о геноциду у Сребреници.

Нема шансе да ће огроман број бирача гласати за ту особу. То нема никакве везе са Мариником Тепић која је велики опозиционар и велики борац, али она не може да буде заједнички кандидат - рекао је Обрадовић и додао да за њега није прихватљив ни владика Григорије, јер не жели да меша црквене личности и политику.

Реагујући на овај став лидера Двери, лидер ССП Драган Ђилас је изјавио да је очекивао од Обрадовића да "као прокламовани борац за породичне вредности" буде први у Јагодини и да осуди напад којем је, како је рекао, Мариника Тепић била изложена и да инсистира на процесуирању злочинаца.
Мариника није ни у каквој председничкој кампањи, не црта фото-роботе кандидата, већ се из дана у дан бори да свака девојчица и жена буде заштићена и не буде жртва насиља. Свако коме је до тога стало, мора да подржи истину и правду и да се бори да злочинци буду кажњени - рекао је Ђилас.

 

 

 

ГЗС / Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BOSKO OBRADOVIC DVERI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.510.794 посета
Тренутно на сајту: 494 посетилац(a)