Овакви ће доћи главе Вучићу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Овакви ће доћи главе Вучићу
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
13.07.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - У време док корона узима свој данак, хара по болницама, односи животе и док у Београду незадовољни грађани протествују,

неки људи које је Српска напредна странка именовала на руководеће позиције, удобно се башкаре и још преко друштвених мрежа провоцирају грађане. Тако један од чачанских директора, Миодраг Јаћимовић, који је постављен на руководећу функцију у ЈКП „Моравац” у Мрачејвцима, са дискутабилном стручном спремом (неки тврде да је завршио прво факултет па средњу школу), из кафане иза пуног стола шаље поруку која се у преводу може разумети „само ви радите биће боље али само нама”. Све остало можете закључити сами.

Иначе, око његовог именовања раније се подигла велика прашина јер је Јаћимовић као члан Нове Србије прво претрчао у СНС, а затим преко одређених структура на локалу успео да се докопа директорског места. Наравно да ће се то у крајњој линији обити Вучићу о главу, јер многи већ показују прстом да га је управо он ту поставио. А ко је, чачански напредњаци и те како добро знају, и сами су одговорни због тога. Његова стручна спрема, наводна школа из Тутина, веома је дискутабилна, али нико то није узимао у обзир када га је постављао на руководеће место.

У време док је Јаћимовић, као члан Нове Србије, био председник МЗ Трбушани, у којој више није становао него што јесте, настало је хаотично стање око градње канализације која још увек  нема употребну дозволу иако је у питању вишемилионска инвестиција која се финансирала из градског буџета.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


miodrag jacimovic vucic mracjevci

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.483.261 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)