Траже помоћ Вучића: Функционери асфалтирају кроз планине до куће, а привредници у центру у блату до колена 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Траже помоћ Вучића: Функционери асфалтирају кроз планине до куће, а привредници у центру у блату до колена
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
09.10.2018 | 0 коментар(а)



Ариље - Становници Његошеве улице која се налази на 200 метара од цркве Светог Ахилија у Ариљу читаву деценију, како кажу,
Љубиша Обрадовић: Држава даје страним инвеститорима средства а нама не може ни ово мало асфалта, фото: ГЗС

моле локалну самоуправу за 100 метара асфалта. Они су због тога ових дана упутили писмо на бројне адресе локалних и државних функционера, а између осталог и у кабинет председника Србије Александра Вучића у коме су изнели свој проблем, тражећи да се и домаћим привредницима изађе у сусрет као што се то чини страним инвеститорима.

„Не можете веровати да ми који живимо и радимо на пар стотина метара од центра града ни под разно не можемо добити пристојан асфалт до насеља у којем има велики број становника и предузетника. Замислите ситуацију у којој моја фирма Нила текс запошљава 40 радника и све уредно измирује држави и општини, а до предузећа се провлачимо каљавим сокаком којим нам долазе бројни пословни партнери и у неверици нас питају како је ово могуће.

 Његошева улица, 200 метара од центра Ариља, фото: ГЗС

А и ја се питам, како то да у овој општини страна фирма одмах добије сву инфраструктуру и земљиште гратис, а уз то од државе и 10.000 евра по раднику. Зар је могуће да ја као домаћи привредник, који ради већ десет година и запошљава велики број суграђана, не могу до мог предузећа да добијем обичан асфалтни путић. Вероватно је важнији онај који је стигао до потпреседникове куће у дужини од два километра преко чукара где живи пет становника. Нисам против да и они имају пристојан пут, али ово што раде нама је покварено и криминално”, каже Љубиша Обрадовић власник фирме  „Нила текс” (NILA TEX) који подвлачи да су мештани и он лично, нудили учешће у градњи пута.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Arilje Njegoseva asfalt ulica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.338.105 посета
Тренутно на сајту: 426 посетилац(a)