Протест опозиције због напада на Борка Стефановића 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Протест опозиције због напада на Борка Стефановића
Trenutno na sajtu: 640       |       Podeli:
26.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Поводом напада на Борка Стефановића у Крушевцу, комплетна опозиција одговориће протестном
Фото: РИНА

трибином у среду у 19 часова у Великој сали СО Стари град у Београду, а у петак 30. новембра у 18: 30 у Крушевцу ће бити организован велики протестни скуп и протестна шетња како би показали да се не плашимо ове власти и да не бисмо дозволили да икада више ико буде пребијен само зато што припада опозицији и има другачије мишљење”, изјавио је лидер Двери, Бошко Обрадовић на конференцији за новинаре.

Он истиче да опозиција тражи да се јавно објаве подаци насилника.

“Напад на Борка Стефановића није ништа друго већ покушај убиства. Нама су саопштени само иницијали, али то нам није довољно. Према информацијама које смо добили сазнали смо да се ради о лицима између 30 и 40 година, они нису малолетни па нас занима зашто од нас крију идентитет. Стефановић није једини повређен. Повреде је добио и полицајац који је обезбеђивао трибину, као и још двоје младих људи. Дошло смо до тренутка када криминалци блиски актуелној власти пребијају не само лидере опозиције већ и полицијаце на службеној дужности. Ово није никакво насилничко понашање, није никакав инцидент овде се нису десиле лаке телесне повреде и овде нема различитих верзија догађаја, као је јавно рекао председник Александар Вучић. Ово је директан покушај убиства и брутално пребијање четворице људи испред сале у којој се одржавала трибина највеће опозиционе групације у Србији, Савеза за Србију” - каже Обрадовић.

Седница скупштине опструише се од стране власти

“Сутра почиње најважнија седница Народне скупштине на којој ће се расправљати о буџету за наредну годину. Имали смо прилику да видимо да су 62 различита закона стављена у једну тачку дневног реда, што за значи да ћу ја као председник посланичке групе Двери о 62 тачке закона моћи да говорим укупно 20 минута, то све говори како изгледа опструкција власти и како се избегавају све кључне теме у држави. Ми ћемо предложити две теме. Ванредну седницу о ситуацији на Косову и Метохији, за коју још увек не могу да верујем да није сазвана, као и ванредну седницу због покушаја убиства на Борка Стефановића” - нагласио је Обрадовић.

ГЗС / РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kzn dveri cacak boskoobradovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.160.292 посета
Тренутно на сајту: 641 посетилац(a)