"Бекамент" поново испоштовао грађевинаре: Награде и вечера за 300 мајстора 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
"Бекамент" поново испоштовао грађевинаре: Награде и вечера за 300 мајстора
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
26.02.2017 | 0 коментар(а)



Сезона грађевиснских радова само што није почела, а произвођачи грађевинског материјала на тржиште избацују нове производе

за које тврде да су знатно квалитетнији. Компанија "Бекамент", која послује 25 година, ових дана на тржишту ће пласирати око 30 нових производа.

"Лепеза нових производа биће лозуре, емајли, пурпене и силикони. Прошле године је отворена фабрика стиропора, а ове године очекујемо добре резултате. Из године у годину напредујемо и имамо раст продаје", каже шеф продаје Наташа Вујовић.

Наташа Вујовић, фото: Глас западне Србије

Према њеним речима, Бекаментови производи се, осим тржишта Србије, могу наћи у бившим југословенским републикама, али и Бугарској, Албанији, Русији, додајући да сваке године имају неко ново тржиште.

Инструктор материјала Миодраг Кнежевић, каже да "Бекамент" стално ради на побољшању својих производа.

"Људи су задовољни нашим производима, термоизолациони систем је један од најтраженијих, али нудимо фасадни програм, као и материјале за унутрашњост. Квалитет се подразумева. Наш термоизолациони систем имамо еко стандард и пласира се и на пдоручју Европске уније", објашњава Кнежевић.

Мајстори и купци презадовољни

У хотел „Ливаде“ окупио се велики број предузимача пред сам почетак грађевинске сезоне, а десеторици најуспешнијих додељене су награде што је пракса већ неколико година.

Власник чачанског предузећа "Изолатор", Миломир Шарац, изјавио је да ове године славе 10 година рада са "Бекаментом".

Миломир Шарац, фото: Глас западне Србије

"Прве године смо са њиховим материјалом остварили промет у износу од око осам милиона, а прошле чак 80 милиона у малопродаји што јасно говори о квалитету њихових производа. Потражња је све већа не само због квалитета већ и цена које су више него коректне, почевши од стиропора који испуњава светске стандарде па до других материјала који се налазе и код нас у продаји. Вечерас у организацији моје фирме и Бекамента се овде окупило пар стотина грађевинаца који су наши купци и њихова искуства су веома позитивна“, објашњава Шарац.

Мирослав Симовић из горњомилановачке фирме „СМ Антика“, каже да дуго година сарађују са "Бекаментом", додајућу да је прошле године урадио 40 кућа са Бекаментовим материјалом.

"Више смо него задовољни, како ми извођачи тако и наручиоци посла. До сада нисмо имали ни једну рекламацију, и то је најбоља наград нашег рада и квалитетног материјала", казао је он.

Мирослав Симовић, фото: Глас западне Србије

"Материјал је по европским стандардима, све испоштују и нема проблема. Ове године очекујемо за око 30 одсто више посла. За овим материјалом је велика потражња. Цене се крећу по квадрату, у зависности од дебљине стиропора и фасаде. Најбоља опција је да материјал од почетка па до краја буде Бекамент. Највише се ради дебљина од осам до 10 центиметара. На пример, осам центиметара кошта до 13 евра по квадрату", истакао је Симовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.517.266 посета
Тренутно на сајту: 347 посетилац(a)