Краљевчанин покушао да спречи полицију у претресу стана 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Краљевчанин покушао да спречи полицију у претресу стана
Trenutno na sajtu: 611       |       Podeli:
06.12.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Припадници Министарства унутрашњих послова у Kраљеву ухапсили су А. Ð. (34) из овог града због постојања основа сумње да је извршио кривична дела

неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и ометање службеног лица у вршењу службене дужности.

Против 32.годишњег мушкарца биће поднета кривична пријава због сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је синоћ, приликом претреса стана и других просторија осумњиченог А. Ð, у којем се налазио и 32.годишњак, пронашла око 390 грама прашкасте супстанце за коју се сумња да је опојна дрога амфетамин, мању количину канабиса и више од 200 грама прашкасте супстанце намењеној за увећање масе наркотика, као и око 75.000 динара.

А. Ð. је приликом доласка полицијских службеника покушао да их спречи да изврше претрес стана.

Осумњиченом А. Ð. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Kраљеву, наводи се у саопштењу МУП-а.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Policija stan kraljevo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.177.615 посета
Тренутно на сајту: 612 посетилац(a)