Обрадовић: Почело да цури време актуелне власти 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Обрадовић: Почело да цури време актуелне власти
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
13.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Они који данас подржавају Српску напредну странку (СНС) и Александра Вучића, ускоро ће се стидети што су икада били чланови

и присталице СНС, изјавио је данас лидер Двери Бошко Обрадовић.

Обрадовић је на конференцији за новинаре рекао да владајући режим полако постаје све нервознији и да упада у све већу панику, јер је, како каже "почело да цури време њихове власти".

"После шест године не испуњених обећања грађани схватају да је све била лаж. Да би се зауставила та истина о овом режиму користе се све насилнијим методама како би се угушио глас опозиције", рекао је Обрадовић.

Он каже да је све почело из Чачка, када је са седнице Скупштине града искључено више од десет одборника опозиције, од којих девет је из Двери.

"Наставило се у Скупштини Србије и у овом тренутку, док још траје ова седница четворо посланика опозиције, од којих двоје из Двери, искључено је са седнице у наредних 20 дана, а може да се протегне и до краја године, па и до београдских избора. Само на последњој седници посланици Двери су добили 13 казни од председавајућих у Скупштини Србије", изјавио је Обрадовић.

Фото: Глас западне Србије

Лидер Двери тврди и да влада медијски мрак и да на националним телевизијама нема политичке емисије на којој би дошло до сучељавања власти и опозиције.

Говорећи о одлуци владе да Град Чачак помогне са 60 милиона динара, Обрадовић истиче да је потврђено све оно о чему су Двери говориле протеклих недеља, а то је да је "буџет града у минусу".

"Овим је влада потврдила да буџет града има проблем и да приходна страна не функционише, односно да нема тих нових радних места, нове производње, нових фирми, односно пуњења буџета града. Због тога је буџет у минусу и зато су морали да се обрате влади и да их она помогне", рекао је Обрадовић.

Обрадовић је честитао 180 година постојања чачанске Гимназије, једне од три најстарије у Србији.

"По свим сведочанствима, свих оних који одлазе на студирање широм Србије или у свету, увек су међу најбољим студентима и то говори о чачанском образовању. Уједно честитам и професорима који бране своју професију годинама уназад", закључио је Обрадовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.250.039 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)