СНС: Обрадовић изгубио компас 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
СНС: Обрадовић изгубио компас
Trenutno na sajtu: 330       |       Podeli:
15.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Повереништво Српске напредне странке Чачак у свом саопштењу достављеном медијима наводи да поједини

на политичкој сцени Србије и Чачка нису схватили народну пословицу “Немој, па се не бој!”, па им се сада, како кажу, све лажи и подметања, за које су имали, подршку појединих медија обија о главу. У саопштењу се даље наводи:

,,Ова констатација се пре свега односи на јадне политичке манипулаторе из Српског покрета Двери, мада ни остали њихови истомишљеници не пролазе много боље.

Док су јавности сервирали и потпиривали лажне приче о расколу у владајућој градској коалицији, о тобоже непомирљивој нетрпељивости међу локалним страначким функционерима и струјама унутар Градског одбора Српске напредне странке и Одборничкој групи “Александар Вучић – Србија побеђује”, најављивали све могуће најцрње сценарије и свој скори долазак на власт, за то време се њихова политичка “кућа” крунила, урушавала и врло вероватно ће се убрзо срушити као кула од карата. У својој накарадној политичкој бори су се толико срозали да више нигде не смеју транспарентно да се покажу, већ се крију иза протеста некаквих незадовољних грађана, склањају се по ћошковима и место за говорницом уступају људима који мало тога конкретног имају да кажу, а питање је и чиме су они заиста незадовољни”.

Они истичу да је у жељи за влашћу лидер Двери Бошко Обрадовић изгубио “компас” и да више, према њиховим речима, не распознаје ко му је прави и искрен сарадник.

,,Он у својој параноји и уобразиљи све види као непријатеље и претенденте на страначки трон. Тако је након “убиства” свог политичког оца Владана Глишића, једног од оснивача тог покрета, кренуо у обрачун са Новом Србијом и допринео њиховом дебаклу на локалним изборима у Чачку 2016. године, мада му је својевремено управо та странка годинама била подршка приликом бројних промоција, пре свега на појединим чачанским телевизијама.

Свој диктаторски карактер Обрадовић је показао најновијим потезом, избацивањем из Посланичког клуба професора др Миладина Шеварлића, једног од свакако најумнијих и најкоректнијих посланика у Скупштини Републике Србије, као и сукобом са Срђаном Ногом, кога је до те мере испровоцирао да је овај најавио кандидатуру за председника Двери, за шта има подршку Градског одбора Београда. Заслепљен мржњом и бесом, актуелни први човек Двери је, како преносе медији, званичну интеренет презентацију тог одбора прогласио за лажну.

Како тренутно стоје ствари, уз Бошка Обрадовића су чврсто остали изгледа само они који од свог политичког ангажмана имају неку конкретну корист.

О доследности тренутне политике Двери (мења се од прилике до прилике) можда најбоље говори садашњи чврст став да остану уз Драгана Ђиласа и екипу која је за 12 година на власти показала како не треба водити Србију и нашу престоницу. Уосталом, није било заседања Скупштине града Чачка, а да одборници Двери не помену пљачкашке приватизације, урушавање српске привреде, одлив мозгова и ко зна шта још што је реликт управо периода када је на челу државе била Демократска странка, уз обавезни слоган: “Да ови оду, а да се они не врате”. Да не помињемо да су улазак у ЕУ и НАТО, као и подршка ЛГБТ популацији политика тренутних Обрадовићевих пајташа, а управо су те ствари декларативно неспојиве са програмом Двери. Или сада можда више нису?”, каже се у саопштењу Повереништва СНС Чачак.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.377.825 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)