Вучић и Иринеј: Више рада и јединства даје веће резултате 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Вучић и Иринеј: Више рада и јединства даје веће резултате
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
02.12.2019 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић и патријарх српски Иринеј сагласили су се данас да

су више рада и више јединства оно што ће увек давати значајно веће резултате на свим пољима и Србију чинити бољом и организованијом државом за све њене грађане.

Председник Вучић и патријарх српски господин Иринеј разговарали су о темама које су од значаја за државу Србију и Српску православну цркву.

У срдачном и отвореном разговору, председник Вучић је информисао патријарха о актуелној политичкој ситуацији и све озбиљнијем привредном напретку Србије, који је резултат спроведених фискалних реформи, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

Двојица саговорника сагласни су сде да су више рада и више јединства оно што ће увек давати значајно веће резултате на свим пољима, те Србију чинити бољом и организованијом државом за све њене грађане.

Патријарх Иринеј захвалио је председнику на његовој личној и несебичној посвећености и помоћи коју је држава обезбедила за завршетак радова на Храму Светога Саве на Врачару.

Патријарх је информисао председника Вучића о текућој фази завршних радова на Храму и жељи да до краја наредне године Храм буде завршен и освећен.

Председник Вучић је рекао да ће држава наставити да помаже завршетак радова и да ће завршен Храм бити један од најпрепознатљивијих симбола Србије.

Састанку су присуствовали епископ бачки Иринеј, ремезијански Стефан, старешина Храма Светог Саве, генерални секретар председника Републике Никола Селаковић, шеф кабинета председника Републике Ивица Којић и лични секретар патријарха Дејан Накић, наведено је у саопштењу.

 

Танјуг / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic irinej sastanak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.384.765 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)