Бесплатне карте за представу Североисток 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Бесплатне карте за представу Североисток
Trenutno na sajtu: 1083       |       Podeli:
07.12.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Културна дешавања и ове недеље узимају маха. Поред богатог биоскопског репертоара и изложбе Минијатурног бијенала,

Културни центар Милановчанима поклања и карте за представу БИТЕФ театра и концерт Јована Маљоковића.

За филмофиле припремили смо актуелне наслове „Келти” и „Десет у пола”. У четвртак ћемо имати одличну представу „Североисток” у којој глуме Катарина Жутић, Јована Гавриловић и Милица Јанески. Карте за ову представу су бесплатне, па позивам све заинтересоване Милановчане да их на време преузму. За петак је заказан концерт нашег најпознатијег џез саксофонисте Јована Маљоковића. Наравно, они који нису стигли да погледају изложбу Минијатурног бијенала, могу да дођу у Модерну галерију и уживају у радовима наших малишана – рекао је Драган Арсић, директор Културног центра Горњи Милановац.
Арсић је још једном подсетио наше суграђане да се о свим дешавањима које организује КЦ ГМ могу информисати преко веб сајта или званичне ФБ странице ове установе.

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.005.380 посета
Тренутно на сајту: 1084 посетилац(a)