СНС: Злонамерне тврдње на рачун Тодоровића, Двери претрпеле дебакл 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС: Злонамерне тврдње на рачун Тодоровића, Двери претрпеле дебакл
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
23.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Најновије сулуде оптужбе градске организације Двери на рачун актуелне власти у Чачку показују да ама баш ништа нису научили

из недавног дебакла на локалним изборима у Лучанима и да политика лажи и подметања 
води директно у пропаст, наводи се у саопштењу за медије Повереништва Српске напредне
странке у Чачку.

Чачански напредњаци сматрају да је јасно да онај ко је писао последње саопштење Двери или није читао материјал за 26. седницу Скупштине града, или не зна о чему прича.

,,Управо су одборници ове политичке групације на актуелном заседању локалног парламента критиковали нереално планиране приходе од пореза на зараде, који су, по њиховом мишљењу “надувани”. Управо политиком запошљавања и отварањем нових радних места и то не само 1.000, већ и знатно више, створиће се услови да се ова позиција оствари у високом проценту. Теорију о такозваном “дужничком ропству” Дверјани пласирају већ дуже време, неаргументовано, паушално, без реалних показатеља. Своје тврдње вероватно базирају на томе шта би и како они радили када би којим случајем дошли на власт, али на срећу Чачак води компетентно и одговорно руководство, које неће дозволити такав сценарио, као ни да се новац наших грађана троши ненаменски. Злонамерне и произвољне су тврдње да је градоначелник Милун Тодоровић или неко други у његово име распродао имовину града, јер то није у надлежности Тодоровића нити било које комисије коју је он формирао. Све одлуке о отуђењу или прибављању имовине доносе искључиво одборници. О томе како се домаћински води град, најбоље илуструје податак да је управо ова владајућа гарнитура купила неколико десетина хектара земљишта и ставила их на располагање инвеститорима у циљу отварања нових индустријских погона и запошљавању наших суграђана. Овогодишњи буџет града Чачка је социјално одговоран, развојан, инвестициони и на корист свих његових становника, што свако иоле објективан може површним увидом у материјал закључити. Позиви да се грађани активно укључе у рушење актуелне власти у граду ће сасвим сигурно остати “мртво слово на папиру”, јер Чачани нису ни глупи ни наивни да наседају на провокације оних који само знају за речник улице и анархистичке методе борбе, а када изађу на слободне и демократске изборе и понуде свој “програм” (не)схвате да их народ неће" каже се у саопштењу.
Глас западне Србије



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.872 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)