Редовна посета градоначелника Чачка Милуна Тодорвића јавно кoмуналним предузећима 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Редовна посета градоначелника Чачка Милуна Тодорвића јавно кoмуналним предузећима
Trenutno na sajtu: 228       |       Podeli:
17.03.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Приликом редовног обиласка и контроле рада јавно комуналних предузећа, градоначелник Чачка Милун Тодоровић

је са сарадницима посетио ЈКП “Градско зеленило”, које је у протеклом периоду набавило нови стакленик, у којем ће моћи да се узгаја 30.000 биљака.

Фото: Град Чачак

Директор овог предузећа Драган Николић упознао је градоначелника са најсавременијом техником у стакленику, чија је вредност око пет милиона динара. Зановљена је и механизациија камионом за заливање, док је из буџета Града опредељено 15 милиона динара за опремање још једног новог возила.

Фото: Град Чачак

Тодоровић је истакао да је пре пет година бележено око 60.000 садница на годишњем нивоу, док је сада тај број 180.000 хиљада, а како је нагласио, план градског руководства је да се сваке године зелене површине града Чачка обогате са по 2.000 нових садница. Поред ових препознатљивих делатности, директор ЈКП “Градско зеленило” нагласио је да ово предузеће израђује канте за отпатке, клупе и жардињере за јавне површине.

Фото: Град Чачак

У оквиру ЈКП “Градско зеленило” послује и радна јединица Градско гобље, а како је данас рекао градоначелник Чачка, у плану је да се ускоро заврши пројектно-техничка документација за реконструкцију и доградњу опроштајног платоа, уреде санитарни чворови и изгради још један паркинг.

Тодоровић је са сарадницима посетио и ЈКП “Комуналац” које је, како је нагласио од виталног значаја за функционисање читавог града. Заједно са директором Петром Домановићем обишао је возни парк, у коме су од скоро два нова возила добијена из донације. Тодоровић је истакао да у овом предузећу има око 300 запослених, који раде 365 дана у години, а у току 24 сата на терену је 21 екипа.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milun todorovic jkp cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Jelena M

    Lepo je da se ulaže u gradsko zelenilo da ulepšamo još više naš grad.Divno je proći gradom i videti uređene aleje vedrim bojama cveća u proleće. Svaka čast.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.177.330 посета
    Тренутно на сајту: 228 посетилац(a)