Проваљена КОМБИНАЦИЈА; Да ли је пропало запошљавање Стојанове супруге? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Проваљена КОМБИНАЦИЈА; Да ли је пропало запошљавање Стојанове супруге?
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
13.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Биљана Јованић - Марковић супруга Стојана Марковића, није се до данас појавила на послу иако је у уговору стајало да се јави у року од 8 дана.

Јованић - Марковић је као дипломирани економиста примљена на место инспектора рада и са том стручном спремом вероватно би била једина на том радном месту будући да су остали запослени углавном правне или инжењерске струке. Многи сумњају да се ради о намештеном запослењу због чега је министар рада највероватније повукао своју одлуку.

Лов на директорске фотеље или експерти?

Стојанова супруга на сличан начин обрела се као кадар Г17 + на месту директора Пореске управе у Чачку одакле је као кадар Млађана Динкића и нове странке ,,Уједињени региони Србије" прешла на место директора Националне службе за запошљавање. Ту је након истека мандата остала на сталном радном месту саветника. Међутим, очигледно је да јој се то место није допадало па је одлучила да пређе на ново. У време док  се многи боре за било какво радно место чекајући по више година прилику, неко без проблема прелази са једног на друго и грађани се са разлогом питају како? Многи сматрају да се ради о извесној трговини будућу да је њен супруг власник локалног медија који  беспризорно врши атак на поједине јавне личности а затим све решава  ,,споразумом". Али, изгледа да је таквој причи дошао крај па је све пало у воду, а случај враћен на почетни положај. Наравно ако је прича намештена поставља се питање ко је стајао иза једне такве могуће намештаљке?

СПО, Г17+, РЕГИОНИ, СНС

Занимљиво је да је Јованић - Марковић након Уједињених региона Србије (УРС) уточиште нашла у СНС 2015. године, али је ту странку напустила у јуну ове године назвавши је мизогеном, мада се изгледа пре радило о неиспуњеним захтевима за фотељу. Ипак  у октобру ове године је ипак стигла до ње, али цео случај је доживео  невероватан медијски одијум у јавности па је реализација из неких разлога застала.
Стојан Марковић је  иначе члан и функционер удружења Локал прес и често председава Саветом за штампу где се доносе чудне одлуке и где је иако председавајући кршио Кодекс новинара Србије. Променио је пет политичких партија  а  деведесетих година суђено му је за крађу хуманитарне нафте у време када је обављао функцију директора Дома културе у Чачку.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.966 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)