Председник општине Топола испунио обећање из предизборне кампање, ради се још један путни правац 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Председник општине Топола испунио обећање из предизборне кампање, ради се још један путни правац
Trenutno na sajtu: 309       |       Podeli:
14.04.2021 | 0 коментар(а)



Топола – Председник општине Топола Игор Петровић најавио је почетак радова на још једном путном правцу у општини Топола. Наиме, реч је о деоници Наталинци – Шуме – Витлина – Каменоресци.

Укупна дужина пута који се рехабилитује је седам  километара и 600 метара.

„Вредност радова је 160 милиона динара или око 1.400.000 евра, рок за завршетак је 100 дана. Овај путни правац биће ширине од 4,2 до 5,2 метара и представљаће једну заиста модерну путну саобраћајницу. Моје задовољство је веће јер је ово лични печат. У кампањи 2020. године сам мештанима Наталинаца, Шума и Горње Трнаве обећао ове радове које сада реализујемо.
Обећавам грађанима Тополе да ћу се и у наредном периоду свим снагама борити за наставак грађевинских радова у читавој општини Топола. Од када сам преузео дужност председника Општине Топола, обезбедио сам инвестиције ван буџета нашег локалног у износу од око 5.000.000 евра, скоро читав један буџет Општине Топола“, написао је на свом фејсбук профилу председник општине Топола Игор Петровић.

Игор Петровић, фото: ТопПрес

Инвеститор ове деонице је ЈП „Путеви Србије“, извођач радова „Србија ауто -пут“, а подизвођач „Шумадија пут“ из Рипња.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Topola put radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.366 посета
Тренутно на сајту: 309 посетилац(a)