Шести меморијални турнир „Александар Јаћимовић” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Шести меморијални турнир „Александар Јаћимовић”
Trenutno na sajtu: 947       |       Podeli:
17.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У суботу 19. јуна на фудбалском терену Спортског центра Младост се одржава шести меморијални турнир „Александар Јаћимовић'.
Mеморијални турнир „Александар Јаћимовић' 2019, фото: ГЗС

ФК „Чачак 94’’ и СЦ „Младост’’ уз свесрдну помоћ породице Јаћимовић шесту годину за редом организују меморијални турнир којим се пре свега чува успомена на трагично настрадалог нашег младог суграђанина.

На шестом меморијалу „Александар Јаћимовић’’ учествују селекције Црвене звезде, Синђелића, Шумадије из Крагујевца, Такова, Борца 1926 и домаћина Чачка 94. Ове године турнир се организује за играче рођене 2005. године и млађе. Прва утакмица почиње у 9 часова, док ће два сата касније бити уприличено отварање турнира. Тимови су разврстани у две групе, а планирано је да се финални меч одигра у 15 часова.

Тог дана представници свих учесника уз чланове породице ће обићи спомен плочу Александра Јаћимовића на градском тргу, месту где је наш млади суграђанин и настрадао тог кобног 23. априла 2016. године.

Позивамо вас да посетите меморијални турнир „Александар Јаћимовић’’ на коме ћемо се још једном подсетити овог прерано угашеног живота и сви заједно послати поруку да се такве ствари више никада не догоде.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


turnir cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.008.123 посета
Тренутно на сајту: 948 посетилац(a)