Ин мемориам: Упокојила се, Милица Прокић одборница Двери у Чачку 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Ин мемориам: Упокојила се, Милица Прокић одборница Двери у Чачку
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
11.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Милица Прокић, рођена је 29. августа 1976. године у Чачку. Завршила је основну школу Вук Караџић

и Гимназију у Чачку, а потом и Технички факултет у нашем граду.

После дуже болести упокојила се 11. априла 2019. године у болници у Београду. Била је један од оснивача омладинске културне организације ,,Око” Гимназија.  Радила је као професор математике и веб дизајнер.

Прокићева је била члан Српског покрета Двери и одборник у Скупштини града Чачка од 2016. године.

"Наша добра сестра Мима била је велики и неуморан борац за праве вредности током читавог живота. Последњих неколико година оставила је неизбрисив траг као један од најактивнијих одборника и говорника у локалном парламенту. Бог јој је дао велики таленат за доброту, човекољубље и правичност . Била је ненадмашно храбра, духовита и шармантна И велики јунак који се са тешком болести носио од ране младости до последњег часа овде на земљи. Изјављујемо саучешће породици Прокић и свим пријатељима и колегама Милице Прокић. Термин комеморације и сахране биће накнадно саопштен. Бог да јој душу прости и подари рајско насеље у царство небеско", наводи се у саопштењу Градске организације Српског покрета Двери у Чачку.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.174.829 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)