СНС: Лако је Бошку Обрадовићу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
СНС: Лако је Бошку Обрадовићу
Trenutno na sajtu: 474       |       Podeli:
14.11.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Није лако водити земљу после деценија пропадања, оживети посрнулу економију, избећи банкрот,

градити ауто-путеве, отварати фабрике, упослити грађане, поправити односе са светом, дуплирати поверење грађана после доласка на власт, наводи Информативна служба Повереништва ГрО Српске напредне странке у свом саопштењу.

,,Није лако радити даноноћно и бити одговоран за будућност Србије, у земљи у којој дежурни критизери чекају сваку прилику да вас ставе на стуб срама, испљују, извредјају и врате се свом ништавилу.

Али је зато изузетно лако бити Бошко Обрадовић. Лако је када цео живот ништа не радиш, примаш плату из будзета, запослиш целу фамилују у јавни сектор, немаш баш никакву одговорност, свима делиш лекције, вредјаш, претиш, мрзиш, измишљаш, подваљујеш, хушкаш друге да се физички обрачунавају за твоју промоцију.

Лако је бити Бошко Обрадовић и оптуживати друге људе да не смеју под својим именом да изадју на изборе, јер он то најбоље зна. Зна јер се 2012. године сакрио иза доктора Милана Рогановића који је био носилац локалне листе Двери, а онда после избора истакао кандидатуру за градоначелника. Није смео да буде ни противкандидат Милуну Тодоровићу на недавним изборима, па су Двери имале 3-4 кандидата.

Лако је Бошку Обрадовићу да говори о издаји бивше странке и оснивању нове. Ипак он најбоље зна шта значи издаја, јер је истерао из странке осниваче Двери, браћу Тврдишиће и Владана Глишића, иза чијег имена се крио на посланичкој листи Двери 2012. године када је рејтинг ове странке био двоструко већи него данас. Исту судбину избацивања из странке доживела је и његова кума и основач Двери Маша Вујановић, јер се дружила са Бошковом бившом супругом. Да не буде забуне, то нисмо рекли ми, већ његова кума Маша лично.

Лако му је о прелетању да говори када у одборницкој групи има бивсе радикале, новосрбијанце, одборнике који су махали заставама СНС на мањим скуповима (документовано у прилогу), када по читавој Србији локалне одборе Двери воде бивши напредњаци, социјалисти, ЈУЛ-овци, УРС-овци(Ивањица, Нова Варош, Горњи Милановац...).

Једино што му није лако и то му поштено признајемо, јесте да опере своју срамну прошлост фашисте који је писао за Љотићевски часопис "Нова искра" и као балави студент вредјао и ниподаштавао Доситеја Обрадовића и Вука Караџича. Зато своју тужну прошлост крије као змија ноге.”

Информативна служба Повереништва ГрО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.116.202 посета
Тренутно на сајту: 475 посетилац(a)