Оштећен аутомобил Телевизије Пожега 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Оштећен аутомобил Телевизије Пожега
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
02.05.2018 | 0 коментар(а)



Пожега - Поводом догађаја у коме су непознати починиоци оштетили службени аутомобил Телевизије Пожега доо, Кабинет председника

општине Пожега, се огласио следећим саопштењем за јавност које преносимо у целости:

„Чин којим су непознати починиоци оштетили службени аутомобил Телевизије Пожега доо, Кабинет председника општине најоштрије осуђује и позива надлежне органе да што пре пронађу и казне починиоце.

На овакве догађаје смо и ми, својевремно указивали јер је било случајева претњи лицима али и имовини, посебно везаним за аутомобиле од стране појединаца али и група грађана.
Последњих недеља су се у јавности појављивале претње да ће бити уништавани аутомобили, на шта смо скретали пажњу и јавности и надлежним органима али узалуд - то се, ипак - десило.
И тада али и сада понављамо, да сматрамо да се никаква нерешена питања и неслагања, никако не решавају насиљем, већ дијалогом и аргументима.

Изражавамо жаљење што се наш миран и просперитетан град претворио у место где се догађају овакве ствари. Питамо се: да ли и коме одговарају неслога и насиље у тренутку када радимо на бројним отвореним, активирамо нова и спремамо пројекте за будућа градилишта, у општини која је, по многим параметрима, једна од успешнијих општина, са најавама бројних инвестиција.
Ипак, изражавамо наду да је ово само чин несавесних грађана или чак вандала који су се недолично и насилнички понели према имовини Телевизије Пожега те да ће брзом и ефикасном акцијом надлежних органа бити процесуирани и примерено кажњени а са циљем а се овакве ствари више никада у Пожеги не понове”, наводи се у саопштењу Кабинета председника општине Пожега.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.847.776 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)