Добра забава на Тић пољу и трећег дана "Хилс Ап" фестивала 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Добра забава на Тић пољу и трећег дана "Хилс Ап" фестивала
Trenutno na sajtu: 482       |       Podeli:
12.08.2018 | 0 коментар(а)



Златибор - Протекло вече, као и претходна два дана на златиборском Тић пољу била су у знаку сјајне и квалитетне музике.

Музички фестивал "Хиллс Уп" који је пети пут одржан на Златибору, на Тић пољу окупио је најитересантнија имена из света рок, панк и електронске музике. Велика посећеност и трећег фестивалског дана била је доказ да добар провод и сјајна забава

не знају за умор.Последњег дана фестивала програм је почео нешто после 21.00 час концертом групе "Кербер", који је на самом почетку окупио велики број љубитеља рокенрола.

Сјајна атмосфера на Златибору, фото: Глас западне Србије

Публика је више од сат времена углас певала добро познате хитове, а журка је настављена наступом "Гоблина" и "Ђуре и морнара", док је долазак поноћи обележио пунк звук групе "Хурлеур" којим су одјекивала околна брда. На свега пар метара даље од главне бине, на Схума стаге-у електро журку отворила је млада златиборка, ДЈ Лена Глисх која је направила сјајну атмосферу.

После нешто више од сат времена стејџ је препустила колегама који су неуморну публику забављали до раних јутарњих часова. Оно што се на крају овогодишњег фестивала свакако може рећи је да су Омладинско удружење "Сердар" и "Е зона" организовали још један успешан и изузетно посећен тродневни фестивал који ће се на Златибору дуго памтити, а томе је допринело и лепо време које је ове године ипак одлучило да љубитеље рокенрола поштеди кише.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.505 посета
Тренутно на сајту: 483 посетилац(a)